Průvodcovský/komunikační systém Digi-Wave pro výrobní závod Bosch Jihlava

Společnost Bosch Jihlava v České Republice rozšířila komfortní poslech návštěvníků po výrobním závodě o nový kódovaný průvodcovský komunikační full duplexní systém Digi-Wave od Williams AV.

Průvodcovský/komunikační systém Digi-Wave pro výrobní závod Bosch Jihlava

Vloženo 13. 06. 2024

V dnešním uspěchaném světě je komunikace vysoce důležitá. Efektivní komunikace může být mnohdy náročná a složitá, zvláště když se spojí bezpečnost s vysokou kvalitou zvuku. Spolehlivý a zvukově zakódovaný audio přenos zajišťuje, bezpečná zvuková technologie a přináší průvodcům a posluchačům nový zvukový zážitek.

Přesně takové řešení jsme mohli nabídnout a dodat pro výrobní závod Bosch v Jihlavě

Průvodcovský/komunikační systém je zde určený pro dvě nezávislé skupiny, přičemž každá skupina má 3 průvodce, kteří nosí Digi-Wave 400 Transceiver ve spojení s mikrofonem/sluchátkem MIC 144. Vše je bezdrátově přenášeno pro 24 posluchačů, kteří mají na krku zavěšený Digi-Wave 400 přijímač a zvuk propojený do jednostranného sluchátka EAR 008.

Celkově výrobní závod Bosch v Jihlavě disponuje 6x DLT 400 Transceiver jednotkami a 48x DLR 400 RCH přijímači. Všechny jednotky Digi-Wave jsou vybaveny integrovaným nabíjecím akumulátorem, jejich nabíjení probíhá v multi-port nabíjecích stanicích CHG 412. Obě sestavy jsou kompletně uloženy v zakázkovém přepravním kufru na kolečkách od MusicData Cases. Ten představuje bezpečné skladování a transport celého komunikačního systému na lokace závodu, podle individuální potřeby.

Digi-Wave® je obousměrný bezdrátový interkom systém, přenosné komunikační řešení pro různé audio scénáře: prohlídky s průvodcem, důvěrná komunikace v soudní síni, produkční interkom, tlumočení nebo asistenční poslech.

Zvláště v korporátním prostředí jsou na komunikační průvodcovské systémy kladeny ty nejvyšší požadavky.

  • Špičková kvalita přenosu
  • Vysoká kvalita zvuku
  • Jednoduchá obsluha
  • Dlouhá životnost
  • Vysoká spolehlivost
  • Nastavení Set-and-forget

Přesně takové požadavky splňuje digitální komunikační systém Digi-Wave od firmy Williams AV.

Podrobné informace o systémech Williams AV Digi-Wave najdete ZDE.